Divine Skin

Tehnologia de vârf în serviciul frumuseții: cum funcționează epilarea definitivă cu laser?

Trăim într-o epocă în care tehnologia și frumusețea se intersectează în moduri fascinante. Una dintre cele mai revoluționare inovații în domeniul estetic este epilarea definitivă cu laser. Dar cum funcționează această tehnologie și cum te poate ajuta să atingi o piele fină și fără păr?

Epilarea definitivă cu laser funcționează prin trimiterea unor fascicule de lumină concentrată în foliculii de păr. Lumina este absorbită de pigmentul din foliculii de păr, care apoi se încălzește și distruge foliculul. Acest proces inhibă sau întârzie creșterea părului.

La Divine Skin, folosim tehnologia Primelase HR Excellence, primul și unicul aparat de estetică medicală laser din Timișoara care garantează o putere maximă de 4800W. Această tehnologie avansată se distinge prin pulsuri scurte cu energie înaltă, oferind un control fără precedent asupra tratamentului.

Rezultatul? Un proces mai rapid de epilare, cu mai puține ședințe necesare. În medie, aproximativ 50% din firele de păr sunt eliminate încă de la prima ședință. În plus, Primelase HR Excellence este adecvat pentru orice tip de piele și păr și poate fi folosit în orice anotimp, inclusiv vara pe pielea bronzată.

Să nu uităm și de confort. Grație sistemului de răcire Crystal Freeze, procedura este mai puțin disconfortabilă comparativ cu alte metode de epilare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *