Transcendând Frumusețea, Inspirând Divinitatea

Primelaser HR Excellence

Descoperă puterea și precizia tehnologiei de epilare cu laser de ultimă generație.

Echipa Divine Skin

Specialiști dedicați care îți transformă fiecare vizită într-o experiență personalizată și plăcută.

Câteva cuvinte despre noi

Embrace your beauty

Suntem Divine Skin, locul unde frumusețea și bunăstarea ta sunt prioritatea noastră. Visăm la o lume mai frumoasă și știm că fiecare client care ne trece pragul ne ajută să o construim.

Îmbinând tehnologia avansată cu pasiunea pentru estetică, ne dedicăm în totalitate îndeplinirii dorințelor tale.

Despre Epilarea Definitivă

La Divine Skin, ne mândrim cu utilizarea revoluționarului echipament de estetică medicală Primelase HR Excellence. Această tehnologie, prima și singura din Timișoara, care furnizează o putere maximă de 4800W, redefinește serviciile de epilare definitivă.

Specificul Primelase HR Excellence îl constituie tehnologia sa de pulsuri scurte cu energie înaltă. Aceasta permite un control precis și eficient al procedurii, rezultând într-o îmbunătățire semnificativă a rezultatelor. Acest fapt se traduce prin sesiuni mai puține de tratament, cu aproximativ 50% dintre firele de păr fiind eliminate încă de la prima ședință.

Echipamentul este versatil, fiind ideal pentru orice tip de piele sau fir de păr și poate fi utilizat în orice anotimp, inclusiv vara pe pielea bronzată.

În plus, sistemul de răcire Crystal Freeze asigură că întreaga procedură de epilare definitivă să fie mai rapidă și confortabilă, eliminând orice potențial disconfort.

Echipa Divine Skin

Echipa Divine Skin este compusă din profesioniști pasionați, dedicați să transforme fiecare vizită într-o experiență de înfrumusețare excepțională. Cu abilități de top și o abordare personalizată, suntem aici să îți satisfacem cele mai înalte standarde de frumusețe.

Munteanu Larisa

Co-fondator & Asistent medical

Ancuta Ghiță

Co-fondator
WhatsApp Image 2024-03-08 at 14.37.42

Pop Ioana Andreea

Manichiură-Pedichiură