Epilare definitivă cu laser medical
Alege epilarea definitivă la Divine Skin pentru a beneficia de tehnologia avansată a aparatului de estetică medicală laser Primelase HR Excellence, care garantează o putere maximă de 4800W. Această tehnologie se distinge prin pulsuri scurte cu energie înaltă, oferind un control fără precedent asupra tratamentului.
Rezultatul? Un proces mai rapid de epilare, cu mai puține ședințe necesare – aproximativ 50% din firele de păr sunt eliminate încă de la prima ședință. În plus, aceasta este adecvată pentru orice tip de piele și păr și poate fi folosită în orice anotimp, inclusiv vara, pe pielea bronzată.
Beneficiezi de o procedură rapidă și confortabilă grație sistemului de răcire Crystal Freeze, care elimină disconfortul. Te invităm să testezi gratuit și să te convingi de puterea Primelase HR Excellence!
Beneficii
Îndepărtarea firelor de păr
Cel mai bun tratament pentru foliculită
Fără durere
Rezultate de lungă durată
Non-invaziv
Investiție pe termen lung
Procedură rapidă
Laser Medical Primelase HR Excellence
Primelase Excellence oferă posibilitatea efectuării epilării definitive utilizând tipul de laser cu lungimea de undă: Diodă 810nm.
810nm – Recomandat pentru tratarea tuturor tipurilor de piele, putând funcționa la o putere de până la 4800W. Atunci când este combinat cu tehnologia USP, acesta oferă o combinație unică pe piață, ce poate obține rezultate excepționale imediat.
Cu Primelase Excellence, veți beneficia de o versatilitate maximă și de rezultate deosebite în tratarea diverselor afecțiuni cutanate. Aparatul cu laser medical este un instrument de înaltă performanță ce vă va oferi satisfacția unei epilări definitive.
Before & After
Detalii
Rezultat după doar o ședință
Detalii
Rezultat după doar o ședință
Detalii
Rezultat după doar o ședință
Detalii
Rezultat după doar două ședințe
Detalii
Rezultat după doar șase ședințe
Detalii
Rezultat după doar o ședință
Pași în realizarea procedurii
de epilare definitivă
Consultație în privința compatibilității cu procedura (informarea clientelor cu privire la reacții adverse, contraindicații, rezultate, întrebări și răspunsuri).
Stabilirea caracteristicilor individuale ale pilozității și a fototipului cutanat.
Verificarea zonelor pe care urmează să se realizeze procedura de epilare definitivă.
Degresarea (fond de ten, creme, deodorant etc.).
Eliminarea firelor de păr existente cu o lamă de unică folosință.
Marcarea semnelor și alunițelor cu creion dermatograf alb.
Acoperirea alunițelor ieșite în relief și a tatuajelor cu plasture.
Trasarea suprafeței de lucru în cadrane egale.
Aplicarea gelului pe bază de apă pentru a proteja pielea, pentru a crea aderență și pentru conductibilitatea undelor laserului.
Stabilirea intensității în funcție de caracteristicile individuale.
Atât terapeutul, cât și clienta, vor purta ochelari speciali pentru protecția ochilor în timpul procedurii.
Aplicatorul laserului va glisa pe suprafața marcată și va emite impulsuri scurte, cu energie înaltă, către rădăcina firului de păr aflată în faza activă de creștere. După 14 zile, aceste fire vor fi distruse și se vor desprinde.
Îndepărtarea gelului și curățarea pielii.
Aplicarea SPF.
Recomandări înainte de epilarea definitivă
Contraindicații
Nu trebuie să utilizați, cu cel puțin 4 săptămâni înainte de ședința de epilare definitivă, metode care implică smulgerea firelor de păr (ceară, pensetă, epilator etc.).
Este interzisă expunerea la soare sau solar, cel puțin 3-5 zile înainte de tratament.
Pe zona axilei, evitați folosirea deodorantului cu alcool, iar pe corp evitați folosirea cremelor sau loțiunilor (inclusiv autobronzante).
Zona tratată trebuie rasă cu lama înainte de ședință, cu o seară sau în dimineața zilei respective.
Nu folosiți substanțe medicamentoase fotosensibilizante (doxiciclină, antiinflamatoare, antibiotic, izotretinoizi) cu 7-10 zile înainte de procedură.
Sarcină
Alăptare
Plăgi deschise
Epilepsie, Lupus Eritematos Sistemic sau cutanat, Sclerodermie
Diabet zaharat
Leziuni hipertiforme, Zona Zoster, Infecții virale ori bacteriene la nivelul zonei tratate
Leziuni precanceroase sau canceroase cutanate
Piele descuamată, arsă
Consumul de medicamente fotosensibilizante
Expunere la soare sau solar 3-5 zile înaintea tratamentului
Efectuarea altei proceduri de epilare definitivă cu LASER sau IPL în ultimele 4 săptămâni
Efectuarea altor proceduri de remodelare corporală în aceeași zi
Recomandări între ședințele de epilare definitivă cu laser
Reacții adverse
Este interzisă smulgerea firelor de păr.
Lama se poate folosi oricând, însă în primele 2 săptămâni ar fi de preferat să nu o folosiți pentru a observa efectul tratamentului.
Ședințele se vor realiza la un interval de 4 săptămâni pentru zona feței, pentru zona corpului la un interval de 6 săptămâni, urmând ca intervalul să crească în funcție de necesitate.
Căldură locală
Înțepături
Usturat
Mâncărime
Roșeață (eritem perifolicular)
Arsuri (în cazul afecțiunilor neidentificate sau nedeclarate)
Pigmentare (în cazul în care nu se folosește corespunzător crema SPF și nu se respectă termenul de expunere la soare/solar)
După ședința de epilare definitivă cu laser
Evitarea expunerii la soare sau solar 3-5 zile după tratament.
Evitarea folosirii de creme sau deodorant cu alcool pe zona tratată în ziua programării.
În următoarele 12 h de la procedură se evită băile fierbinți și sauna.
După epilarea feței se aplică obligatoriu cremă cu factor de protecție SPF 50.
Se vor evita 7 zile scrub-urile, bureții abrazivi sau orice altă metodă de exfoliere care va sensibiliza zona tratată.
După ședința de epilare definitivă, firele de păr vor crește normal, iar după aproximativ 14 zile, firele distruse se vor desprinde și vor cădea.
Pot apărea ușoare eriteme/ iritații care pot persista până la 72 ore. Acest lucru este perfect normal.
Întrebări frecvente
Atunci când vrei să începi epilarea definitivă, este important să alegi în funcție de tipologia firului de păr și culoarea pielii pe care o ai.
Pentru un păr gros, închis la culoare și o piele deschisă poți să alegi un laser cu lungimea de undă Diode 810 mm sau Alexandrite 755 mm.
Lungimea de undă Diode, disconfortul este foarte redus și expunerea la soare/solar este contraindicată pe o perioadă mai scurtă de timp, între 3 și 5 zile.
Lungimea de undă Alexandrite este o procedură mai dureroasă și are o sensibilitate foarte mare la melanină, fiind contraindicată o perioadă mai lungă de expunere la soare/solar, între 2 și 3 săptămâni.
Pentru un păr gros, negru și o culoare mai închisă a pielii putem alege lungimea de undă Nd:YAG 1064 nm, care are o lungime de undă mai profundă, distruge rădăcina firului de păr, iar pentru că nu este sensibil la melanină, protejează țesutul din prejur chiar dacă este un fototip mai închis.
Pentru un păr alb și orice culoare a pielii, nu funcționează nici un laser de epilare definitivă, doar electroliza.
Este important să alegi tehnologie originală și acreditată pentru ca procedura să fie 100% sigur
Tehnologiile contrafăcute nu sunt testate și pot dăuna sănătății.
Să fie laser medical.
Laserul să fie original și acreditat.
Puterea laserului = influențează numărul ședințelor.
Epilarea definitivă poate fi mai mult sau mai puțin dureroasă în funcție de tehnologia pe care o alegeți. Este foarte important sistemul de răcire al laserului pe care îl alegeți și lungimea de undă. Cu cât firul de păr este mai gros și negru, cu atât captează mai multă energie și disconfortul se poate intensifica.
Pentru laser diodă, se pot simți mici pișcături/înțepături și căldură.
Epilarea definitivă este recomandată începând cu vârsta de 14 ani. Procedura se realizează doar cu acordul părinților. Trebuie să ținem cont că la o persoană instabilă din punct de vedere hormonal rezultatele nu pot fi garantate.
Avantajele epilării definitive sunt numeroase: piele fină, lipsa grijii firelor de păr inestetice, tratează foliculita, procedură nedureroasă, cea mai rapidă procedură de îndepărtare a firelor de păr, economisirea timpului, economisirea banilor pe termen lung, este un tratament non-invaziv.
Da. Epilarea definitivă se poate realiza pe toate fototipurile de piele. Cu lungimea de undă Diode se pot trata chiar și fototipuri închise ale pielii.
Firele albe de păr nu pot fi distruse de laser deoarece nu conțin melanină.
Da, cu lungimea de undă Diode se poate efectua procedura în orice anotimp.
Procedura de epilare definitivă este foarte rapidă. Ex: axila 5 minute, picioare integral 45 minute, full body 1,5 ore.
Epilarea definitivă nu este 100% definitivă. După finalizarea protocolului de epilare definitivă, părul este distrus într-un procent de până la 90%. Pentru menținerea rezultatelor este recomandată întreținerea. Aceasta se realizează la 6 luni de la terminarea protocolului, ulterior o dată pe an sau la necesitate.
Da. Epilarea definitivă este recomandată de medicii dermatologi pentru a trata foliculita. Laserul stimulează firele de păr aflate în piele să iasă la suprafață, astfel scapând de firele de păr nedorite.
Nu este indicată refolosirea gelului pe mai multe părți ale corpului când realizăm procedura de epilare definitivă. În timpul procedurii folosim creion dermatograf alb, pielea se hidratează atunci când gelul atinge suprafața pielii, iar în momentul în care îl îndepărtăm cu spatula, acel gel este plin de reziduuri (celule moarte, urme de creion, fire de păr).
Principala cauză a creșterii și regenerării firelor de păr o prezintă dezechilibrul hormonal (ovare polichistice, tiroidă, premenopauză) și desigur faptul că nu se respectă intervalul între ședințe, care este foarte important.
Nu. Atunci când radem firul de păr acționăm la suprafață și nu se schimbă structura rădăcinii firului de păr.
Avem 4 faze de creștere:
- Faza anagenă – faza activă de creștere când părul este cel mai pigmentat și alimentat cu nutrienți pentru a se dezvolta.
- Faza catagenă – firul intră într-o stare de tranziție și se desprinde de folicul.
- Faza telogenă – firul de păr intră în perioada de repaus complet.
- Faza exogenă sau de eliminare a firului de păr în care rădăcina se pregătește pentru formarea unui nou fir de păr.
Procedura nu se realizează femeilor însărcinate sau care alăptează strict din punct de vedere al rezultatelor. Din cauza schimbării și fluctuațiilor hormonale, rezultatele pot fi nesatisfăcătoare sau chiar dacă sunt rezultate foarte bune, există posibilitatea ca regenerarea să fie accelerată și protocolul îngreunat cu mai multe ședințe.
Energia produsă de aparatul de epilare laser este sub forma unei lumini concentrate. Spre deosebire de alte forme de radiații, această energie luminoasă nu poate afecta celulele la nivel molecular, fiindcă e o formă de radiație neionizată. Radiațiile neionizate nu pot determina ruperea moleculelor, deci nu pot provoca mutații în celule.
Energia luminoasă a laserului acționează numai la suprafață, nedepășind nivelul foliculului pilos.
Acțiunea laserului nu determină lezarea ADN-ului și nici nu produce mutații la nivel celular, mutații care ar putea provoca cancer.
Feedback clienți
Fetele sunt super profesioniste si sunt foarte multumita de resultat!!