Embrace your beauty

Epilare definitivă cu laser medical

Alege epilarea definitivă la Divine Skin pentru a beneficia de tehnologia avansată a aparatului de estetică medicală laser, Primelase HR Excellence – primul și unicul din Timișoara care garantează o putere maximă de 4800W. Această tehnologie se distinge prin pulsuri scurte cu energie înaltă, oferind un control fără precedent asupra tratamentului.

Rezultatul? Un proces mai rapid de epilare, cu mai puține ședințe necesare – aproximativ 50% din firele de păr sunt eliminate încă de la prima sedință. Plus, acesta este adecvat pentru orice tip de piele și păr și poate fi folosit în orice anotimp, inclusiv vara pe pielea bronzată.

Beneficiezi de o procedură rapidă și confortabilă, grație sistemului de răcire Crystal Freeze, care elimină disconfortul. Te invităm să testezi gratuit și să te convingi de puterea Primelase HR Excellence!

 

Beneficii:

  •  îndepărtarea firelor de păr
  • cel mai bun tratament pentru foliculită
  • fără durere
  • rezultate de lungă durată
  • non-invaziv
  • investiție pe termen lung
  • procedură rapidă
Embrace your beauty

Laser Medical Primelase HR Excellence

Primelase Excellence oferă posibilitatea efectuării epilării definitive utilizând patru tipuri diferite de laser: Alexandrite, Diodă, Nd:Yag și mix. Aceste lungimi diferite de undă sunt obținute prin intermediul unor aplicatori speciali: 10×10, 20×10, 30×9 și 30×17.

810nm – Recomandat pentru tratarea tuturor tipurilor de piele, putând funcționa la o putere de până la 4800W. Atunci când este combinat cu tehnologia USP, acesta oferă o combinație unică pe piață, ce poate obține rezultate excepționale imediat. Este eficient și în tratarea leziunilor pigmentare și a acneei.

Cu Primelase Excellence, veți beneficia de o versatilitate maximă și de rezultate deosebite în tratarea diverselor afecțiuni cutanate. Aparatul cu laser medical este un instrument de înaltă performanță ce vă va oferi satisfacția unei epilări definitive și a unui ten sănătos și rejuvenat.

Cel mai puternic laser de estetică de pe piață

până la 4800W – patru lungimi de undă pe o singură platformă

Tehnologie USP (Puls ultrascurt)

pentru eliminarea foliculilor reziduali

Ultrarapid

cu o rată de repetiție de 3Hz în mod static și 10Hz în mod dinamic

Crystal Freeze

sistem unic de răcire, temperatură de max 5°C

Două moduri de lucru

dinamic și static pentru versatilitate și optimizarea rezultatelor

Embrace your beauty

Manichiură

Manichiura nu se rezumă doar la un ritual cosmetic, ci este și o modalitate esențială de a menține sănătatea și îngrijirea unghiilor. Ca femei, ne bucurăm de unghii frumoase, cu un aspect remarcabil care ne conferă o încredere în sine.

Adesea, mâinile sunt prima noastră „carte de vizită”, de aceea o manichiură regulată este un element crucial în rutina de îngrijire. Nu doar că ne protejează împotriva unghiilor fragile sau a celor crescute în carne, ci aduce și îmbunătățiri vizibile la nivelul texturii unghiilor și a pielii mâinilor.

Embrace your beauty

Pedichiură

Pedichiura nu se limitează doar la o procedură estetică, ci reprezintă și o formă esențială de a asigura sănătatea și binele picioarelor. Ca femei, ne dorim ca și tălpile noastre să radieze frumusețe și să se simtă cât mai bine.

Frecvent, picioarele sunt partea corpului care ne susține în fiecare zi, fără odihnă. De aceea, o pedichiură regulată este vitală în regimul nostru de îngrijire. Nu numai că previne problemele precum bătăturile sau unghiile incarnate, dar contribuie și la îmbunătățirea texturii pielii și a unghiilor de la nivelul picioarelor.